МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

  1. Матеріально-технічна база закладу освіти включає будівлю школи, котельню, обладнання, інші матеріальні цінності, вартість яких відображено у балансі закладу освіти.
  2. Майно закладу освіти є на балансі Городоцької міської ради та перебуває в гуманітарному управлінні Городоцької міської ради.
  3. Заклад освіти відповідно до чинного законодавства користується землею, іншими природними ресурсами і несе відповідальність за дотримання вимог та норм з їх охорони.
  4. Вилучення основних фондів, оборотних коштів та іншого майна закладу освіти проводиться лише у випадках, передбачених чинним законодавством. Збитки, завдані закладу освіти внаслідок порушення його майнових прав іншими юридичними та фізичними особами, відшкодовуються відповідно до чинного законодавства.
  5. Для забезпечення освітнього процесу база закладу освіти складається із навчальних кабінетів, бібліотеки, комп’ютерного кабінету, підключеного до Інтернету та з мережею WI-FI, актового залу, спортзалу, їдальні, майстерні, приміщень для дошкільної групи.
  6. Заклад освіти має земельну ділянку, де розміщуються спортивний та ігровий майданчики тощо.
  7. Списання основних засобів і майна здійснюється за рішенням засновника, тобто Городоцької міської ради, відповідно до порядку, який встановлений чинним законодавством.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *